× Etusivu Pelimuodot Kauppa Säännöt Hakemukset Henkilöstö Discord

Säännöt

Käyttämällä Hopeacraftin tarjoamia palveluita hyväksyt alla olevat säännöt

Yleisesti

Säännöt ovat voimassa kaikissa Hopeacraftin tarjomissa palveluissa kuten Minecraft palvelimilla ja Discordissa.

Olet vastuussa käyttäjälläsi tapahtuvasta toiminnasta. Älä anna toisten käyttää tai pelata käyttäjälläsi. Vaihda Minecraft- ja muiden palveluiden salasana säännöllisesti ylläpitääksesi tietoturvaasi päätymästä muille pelaajille. Sitoudut hyväksymään ja noudattamaan näitä sääntöjä kun käytät Hopeacraftin palveluita.

Pelaamiseen vaikuttavien ohjelmien käyttö on rangaistavaa.

Poikkeuksena toisin on, että Optifine, Minimap(^) ja Vanilla Minecraftin clientin ulkopuolisten peliin vaikuttamattomien ominaisuuksien käyttö (esim. peliä kuvaaminen) on sallittu.


Pelaamiseen vaikuttavien ominaisuuksien tai kolmannen osapuolen ohjelmien, ns. 'hackien' käyttö on kielletty. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi killaura, xray tai flight.


(^) Minimapin käyttö on sallittua vain silloin, jos Minimap ei näytä pelaajien tai muiden entityjen ja arkkujen sijainteja.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Alikäyttäjien, eli Alt-käyttäjien luonti ja käyttö ei ole sallittu, jos niillä kierretään porttikieltoja tai muita rangaistuksia. Alikäyttäjillä ei myöskään saa boostata itseä tai toisia pelaajia.


Sinun tulee muistaa, jos jollakin käyttäjälläsi on porttikielto, hiljennys tai muu rangaistus, on rangaistus voimassa kaikilla käyttäjilläsi.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Mahdollisten bugejen, virheiden, vikojen ja glitchien hyväksikäyttö ja niistä vaikeneminen on rangaistavaa.

Olet velvollinen ilmoittamaan henkilöstölle mahdollisista yllämainituista mahdollisimman nopeasti.


Lisäksi palvelimien turha rasittaminen esim. redstone-kelloja käyttämällä on rangaistavaa.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Vihapuhe, uhkailu, rasismi, itsemurhapuheet ja muu huono käytös on kielletty. Ja tähän osioon kuluuvat myös asiamattomat rakennelmat.


Lisäksi toisten pelaajien kannustaminen itsensä tai toisten satuttamiseen tai muuhun Suomen lain vastaiseen toimintaan on ehdottomasti kielletty.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Aikuisviihteen jakaminen kaikissa Hopeacraftin palveluissa on kiellettyä. Kaikki seksuaalinen sisältö ja vihjailu on myös kielletty. Lisäksi tämä koskee myös rakennelmia.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Asiattomien viestien lähettäminen ja CAPS LOCKIN käyttö on kielletty.

Kiroilemista ei ole jatkossa täysin kielletty. Esimerkiksi jos tuntuu siltä ja on sellanen tilanne on se nyt salittua ilmaista chat-alueelle. Muista kuitenkin, että kiroileminen ei saa olla jatkuvaa muuten se on rangaistavaa.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Toisten palvelinten mainostaminen ei ole sallittua (tähän kuuluu myös Discord -kutsut toiselle palvelimelle), mutta itsensä mainostaminen on sallittua (esim. Youtube tai Twitch -kanavat), jos se ei ole jatkuvaa ja se ei mainosta kilpailevia palvelimia.

Myös palvelimen mainostusfiltterin kiertely on rangaistavaa.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Kunnioita toisia pelaajia. Kaikki "ez, noob jne." vastaavien sanojen käyttö on rangaistavaa.

Myös toisten pelaajien arvosteleminen on rangaistavaa, jos se loukkaa kohteena olijaa.Tämän osion sääntörikkomisesta seuraa 'Rangaistukset' -osion mukainen rangaistus.

Käytä maalaisjärkeä ja pidä pää kylmänä..

Jos jotain ei näissä säännöissä mainittu, se ei tarkoita suoraan sitä, että se olisi sallittua.

Jos mielestäsi jokin kohta tulisi olla säännöissä, ja sitä ei löydy, voit keskustella Discordissa henkilöstön kanssa asiasta.

Toisten korvien tahallinen vaurioittaminen kovilla, korkeilla tai muilla äänillä ei ole sallittua.

Jos havaitset tälläistä toimintaa, olet velvollinen ilmoittamaan siitä Hopeacraftin valvojille tai muulle henkilöstölle.

Musiikkia saa soittaa ainoastaan kanavan omistajan tai Hopeacraftin henkilöstön luvalla.

Kanavilla äänen tallentaminen tai keskustelun kuvaaminen ei ole sallittua ilman kaikilla kanavalla olevien lupaa. Jos äänitys tai kuvaus on kanavalla päällä, tulee siitä samantien ilmoittaa kaikille kanavalla oleville henkilöille.

Kanavaa luodessa tulee kanavan nimen ja kuvausten olla asiallisia. Kanavien turha luonti ei ole sallittua, vaan kanavan tulee olla aktiivisessa käytössä.

Jokaisella käyttäjällä saa olla ainoastaan yksi Discord kanava kerrallaan. Poikeuksena Bugi -arvolla määrä on 5.Muuta


Rangaistukset ovat vaihtelevia ja ne määrätään tilanteen vakavuuden mukaisesti.


Yleisimmät Minecraft palvelimella tapahtuvat rangaistukset:

1 kerta. 24h tai 7 vuorokauden ajallinen porttikielto.
2 kerta. 1 kuukauden ajallinen porttikielto sekä tilannekohtainen käyttäjätietojen nollaus.
3 kerta. 3 kuukauden ajallinen porttikielto sekä tilannekohtainen käyttäjätietojen nollaus.
4 kerta. ikuinen porttikielto sekä tilannekohtainen käyttäjätietojen nollaus.

Jos tilanne luokitellaan vakavaksi ensimmäisellä kerralla voidaan käyttäjälle antaa suoraan ikuinen porttikielto sekä käyttäjätietojen nollaus.Käyttäjätietojen nollaus tarkoittaa, että käyttäjältä nollataan seuraavat asiat:

Kaikki Hopeakolikot
Kaikki palvelinkohtaiset valuutat
Survival -palvelimen tavaratila, suojatut alueet sekä ansaitut ominaisuudet
VIP-arvo poistetaan, jos se käyttäjällä on. Porttikiellon loputtua arvoa ei palauteta.
Kaveri-ja porukkatiedot poistetaan.Discord sääntöjen rikkomisesta seuraa tilanteen vakavuuden mukainen rangaistus joka on joko:

- Käyttäjä poistetaan palvelimelta, mutta hän voi liittyä takaisin samalla käyttäjällä.
- Käyttäjälle annetaan porttikielto, jolloin hän ei voi liittyä enää takaisin.
- Käyttäjältä otetaan oikeudet pois tietyksi ajaksi. Käyttäjä ei voi puhua, kirjoittaa tai liittyä kanaville tämän aikana.

Säännöt ja tiedot on päivitetty 28.10.2021. Klo 23:36.